Salátafüggő

Zöldlét, meg amit akartok

Az okos otthon előnyei

2019. augusztus 14. 13:11 - Doz

Technofób ismerőseim nagyon élik a mai világot, hiszen lubickolhatnak a clickbait főcímekben és digitális eszközökkel kapcsolatos rémhírekben, összeesküvés elméletekben. A különböző fejlett eszközök viszont nagyon is hasznosak lehetnek egy átlagos, széthajtott halandó számára - főleg az okos otthon koncepciója, ami jól alkalmazva rengeteg formában leegyszerűsítheti életünket.

Tovább
4 komment
Címkék: technológia

Mit gondolsz az okos otthon témájáról?

2019. június 14. 11:26 - Zoli530

Az okos eszközök megkönnyítik hétköznapjainkat, azonban rengeteg tényező van, amire érdemes odafigyelni a használatuk során. A biztonsági problémák, a "túlzott kényelem" és a feleslegesen kidobott összegek elkerülése odafigyelést, tájékozódást kíván a leendő vásárló részéről. Az otthon fejlődését a vásárlói gondolkodásnak is követnie kellene, nem igaz? Következő bejegyzésünkben megint egy cégen belül körbement kérdésre válaszolunk. Fejtsd ki Te is véleményed a kommentek között!

Tovább
Szólj hozzá!

Változás a klímaberendezések telepítési tanúsítványa kapcsán

2019. május 05. 08:00 - Doz

A telepítési tanúsítvány kiadása korábban a képesített klímaszerelő feladata volt. A vevő pedig ezzel bizonyította a forgalmazó irányába, hogy megfelelő szakember fogja beüzemelni a készüléket. 2019. március 15-től kezdve azonban jelentősen leegyszerűsödött a vásárlás folyamata.

Tovább
Szólj hozzá!
Címkék: klíma

Kirándulás gyerekkel - Mire készüljünk fel még tervezéskor?

2019. április 18. 14:14 - Doz

Mielőtt nekifogunk a kirándulás tervezésének gyermekeinkkel közösen, érdemes azt jobban is átgondolni. Ha gyermekeink nem szoktak hozzá a gyalogláshoz, sok csalódást, akár veszekedést is okozhat egy rosszul megtervezett túra. Vegyük figyelembe, hogy a gyerekek (úgy értem a fiatalabb 8-10 éves, vagy annál kisebb gyermekek) nem biztos hogy ugyanúgy bírják a tempót, sőt azt sem várhatjuk el, hogy ugyanolyan lelkesedéssel induljanak neki egy túrának mint mi, felnőtt fejjel. Cikkünk első fele erről szól, a másodikban pedig Bükfürdőről ajánlunk néhány programot.

Tovább
Szólj hozzá!

Bükfürdő a magyarországi gyógyvizek egyik méltán híres képviselője

2019. február 20. 15:39 - Zoli530

viz.jpg

A kedvező földtani és geotermikus adottságoknak köszönhetően Magyarország világviszonylatban is gazdag termál- és gyógyvizekben. Ennek egyik jelentős képviselője a Nyugat-Dunántúlon található Bükfürdő. De minek is köszönheti a település helyzeti előnyét? Mi a különbség termál- és gyógyvíz között? Milyen szerepet töltenek be a gyógyfürdők napjainkban?

Tovább
Szólj hozzá!